Monday, May 28, 2007

Endelig

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert bloggen min. Det har skjedd så mye annent, så det har ikke blitt prioritert. Aller først vil jeg si 1000 takk for hyggelige hilsner på bursdagen min. Det var veldig overraskende, men utrolig koselig:-) Jeg hadde en koselig dag, med familien. Jeg fikk masse finer gaver og deilige kaker, heldige meg.
Vi har også endelig fått kjøpt oss hus. Vi har tittet en god stund, og nå er vi så fornøyde. Det er et stort hus fra 1972. Det ligger i et område her i oslo, som jeg liker godt. veldig sentralt med 15 min med trikk til byen. Det er en kort sykkeltur til Frysja (badested), i tillegg har jeg flere venninner i området. Perfekt! Huset er veldig slitt, men har masse potensialet. Det meste må skiftes ut, både kjøkken og bad, gulv og vegger. Vi tror likevel at det blir superfint, bare vi blir ferdige. Flaks at mannen min er superhandy........... Jeg lover å legge ut før og etter bilder, etterhvert som rommene blir ferdig.

Det har faktisk hvert tid til litt håndarbeid også. Det heklede bølgeteppet har vært ferdig en stund, men jeg har ikke fått vist det frem.


Veldig tilfredstillende å få ferdig et så stort prosjekt, spesiellt siden jeg har en tendens til å gå lei. Teppet er 1,5 m bredt og litt over 2 m langt, og jeg har brukt mellom 50 og 60 nøster med Muskat fra garnstudio. Det ble ikke noe billigteppe. Jeg er veldig fornøyd, tror det passer fint på et av gjesterommene i det nye huset.

Oppskriften til teppet er fra Annas lekestue. Tusen takk Anna:-)

Tuesday, May 01, 2007

Fremdrift



Jeg har kommet litt lenger på bølgeteppet mitt. Utrolig deilig å ha kommet over halvveis, da er det ikke uoverkommelig å bli ferdig. Det blir en stund til jeg skal hekle et voksent slumreteppe igjen:-)

Marimekkostoffer



I går var jeg på shopping på det som må være Oslos dyreste handlestrøk. Bygdøy Allè og Skovveien på Frogner har utrolig mange små og søte butikker, men prisene er jo helt rå. Utrolig mye fint, men det ble for det meste titting. Planen for turen var Marimekko, som har så masse fine stoffer. Jeg kjøpte 2 små biter, som jeg planlegger å bruke til et på nynt strikkeprosjekt.