Thursday, December 05, 2013

Uglekjole

Av og til er det gøy å strikke, uten å ha en mottaker eller en plan.




Uglekjolen ble kjøpt inn som en kit i en liten garnbutikk i Danmark, bare fordi jeg hadde lyst til å strikke den. Lyserosa og jentete, uten at noe i umiddelbar nærhet hadde noen som kunne bruke den.
Så la jeg den ut på instagram, og da var det noen som ville ha den alikevel. Så den ble sendt av gårde, uten at jeg rakk å ta bildet av den. Jeg håper den passer lille Josefine.

15 comments:

Fuglemamma said...

Så nydelig kjole, det er nok ei lita tulle som bli fin til jul!

Birgitte said...

Kjempefin kjole!

Ellen Karin said...

For en nydelig kjole. Skjønner godt at du falt for denne.

Penelene said...

Den var jo bare helt nydelig!

Beate said...

For en nydelig kjole!

Huldr said...

Så fin den var, veldig delikat i sart rosa! Fin blogg du har, med deilige bilder :)

Anne Marie said...

Nydelig kjole!

Anonymous said...

Fabulous, what a web site it is! This blog provides valuable
information to us, keep it up.

my website ... Ask.fm hack - http://ask-fm-tracker.webnode.com/ -

Maja said...

Mange tak. :)

Clipping Path Service said...


Thanks for sharing this great post.

Mona Martin said...

This was really helpful and gave me far more ideas.
image masking service

נורית אבוטבול said...

Hei jeg heter Frøya Øyvind Jeg er fra Bergen, men jeg flytter til Belgia med mannen min. Jeg har lest interessante historier på nettet om hvordan noen ødelagte relasjoner har blitt reparert av kraftige magiske spellcastere. Jeg trodde det var alle løgner til jeg hadde lignende problemer i forholdet til mannen min, som jeg har vært gift i lang tid, og vi er velsignet med to barn, jeg ble overrasket da han kom hjem med en annen kvinne og informerte meg om at han er lei av meg uten grunn, jeg prøvde å spørre ham hva er problemet mine ord falt på døve ører jeg må flytte det fordi jeg ikke kan bære smerten av å se en annen kvinne på samme tak med meg jeg ble ødelagt og hjertebrudd i denne perioden må jeg informere en venn av min erfaring, hun fortalte meg ikke å bekymre meg for at mannen min ville vi komme tilbake til meg Jeg lurte på hvordan det skulle være mulig, hun fortalte meg at hun skulle introdusere meg til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en veldig kraftig spellcaster. Først hadde jeg noen tvil fordi jeg ikke tror på ting som at jeg ikke handlet caster og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg tvang og gjorde det han ba meg gjøre, han fortalte meg også at dette er en gjort at jeg ikke burde bekymre meg om at mannen min ringer meg eller sender meg en melding, at mannen min kommer og ber meg om tilgivelse på bare to dagers tid, til min mest overraskelse, ringte mannen min neste dag og begynte å gråte for å tilgi ham, at han ikke ble med sin sunn fornuft til det øyeblikket. Jeg er alltid overrasket over dette store miraklet som har skjedd i mitt liv, min mann og våre to barn er sammen, og vi er mer enn noensinne glade hvis noen opplever et slikt problem i ditt forhold, kan du kontakte denne flotte kasteren på hans Email = doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 ikke la noen forakte deg for ditt forhold?

digital printing 24 jam said...

The above article is nice and interesting, thank you willing to share! Greetings success of admin Aqur Printing Jakarta wish you deign to visit my website, thank you :)

Shawn Michael said...

Great post. Articles that have meaningful and insightful comments are more enjoyable, at least to me. It’s interesting to read what other people thought and how it relates to them or their clients, as their perspective could possibly help you in the future.

There's always something great to watch with Netflix or Amazon Prime Video. Choose from popular movies and full seasons of hit TV shows. Enjoy a wide variety of choices, including Action & Adventure, Comedy, Kids & Family, Documentaries, and more. Plus, there are never any commercials.

While seeing generally, if you are looking for more content and entertainment, you can go for Hotstar. If you are always exploring something new to watch, you can go for Netflix. If you want to have the common ground between this two, you can opt for amazon prime.

Regards

www.office.com/setup 2016
www.office.com/setup
microsoft365.com/setup
www.office.com/setup
www.office.com/setup
microsoft365.com/setup
www.netflix.com/activate
www.netflix.com/activate
www.netflix.com/activate

Fubo.tv/Activate said...

All you need to do is login to Fubo.tv/firestick Connect for non-halting service. If you are trying to fubotv account login, you must take care of all the essential steps for login. Activate the online streaming on FuboTV along with some other relevant information that you should be aware of while using FuboTV.