Thursday, December 05, 2013

Uglekjole

Av og til er det gøy å strikke, uten å ha en mottaker eller en plan.
Uglekjolen ble kjøpt inn som en kit i en liten garnbutikk i Danmark, bare fordi jeg hadde lyst til å strikke den. Lyserosa og jentete, uten at noe i umiddelbar nærhet hadde noen som kunne bruke den.
Så la jeg den ut på instagram, og da var det noen som ville ha den alikevel. Så den ble sendt av gårde, uten at jeg rakk å ta bildet av den. Jeg håper den passer lille Josefine.

14 comments:

Fuglemamma said...

Så nydelig kjole, det er nok ei lita tulle som bli fin til jul!

Birgitte said...

Kjempefin kjole!

Ellen Karin said...

For en nydelig kjole. Skjønner godt at du falt for denne.

Penelene said...

Den var jo bare helt nydelig!

Beate said...

For en nydelig kjole!

Huldr said...

Så fin den var, veldig delikat i sart rosa! Fin blogg du har, med deilige bilder :)

Anne Marie said...

Nydelig kjole!

Anonymous said...

Its like you read my mind! You seem to know sso much about this, like you wrote the book in it or something.
I think that you can do with some pics to
drive the message home a littl bit, but other than that, this is wonderful
blog. An excellent read. I'll certainly be back.


Also vidit my web site :: he has a good point

Anonymous said...

Fabulous, what a web site it is! This blog provides valuable
information to us, keep it up.

my website ... Ask.fm hack - http://ask-fm-tracker.webnode.com/ -

Maja said...

Mange tak. :)

Clipping Path Service said...


Thanks for sharing this great post.

Mona Martin said...

This was really helpful and gave me far more ideas.
image masking service

Mark Rutte said...

Hei jeg heter Frøya Øyvind Jeg er fra Bergen, men jeg flytter til Belgia med mannen min. Jeg har lest interessante historier på nettet om hvordan noen ødelagte relasjoner har blitt reparert av kraftige magiske spellcastere. Jeg trodde det var alle løgner til jeg hadde lignende problemer i forholdet til mannen min, som jeg har vært gift i lang tid, og vi er velsignet med to barn, jeg ble overrasket da han kom hjem med en annen kvinne og informerte meg om at han er lei av meg uten grunn, jeg prøvde å spørre ham hva er problemet mine ord falt på døve ører jeg må flytte det fordi jeg ikke kan bære smerten av å se en annen kvinne på samme tak med meg jeg ble ødelagt og hjertebrudd i denne perioden må jeg informere en venn av min erfaring, hun fortalte meg ikke å bekymre meg for at mannen min ville vi komme tilbake til meg Jeg lurte på hvordan det skulle være mulig, hun fortalte meg at hun skulle introdusere meg til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en veldig kraftig spellcaster. Først hadde jeg noen tvil fordi jeg ikke tror på ting som at jeg ikke handlet caster og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg tvang og gjorde det han ba meg gjøre, han fortalte meg også at dette er en gjort at jeg ikke burde bekymre meg om at mannen min ringer meg eller sender meg en melding, at mannen min kommer og ber meg om tilgivelse på bare to dagers tid, til min mest overraskelse, ringte mannen min neste dag og begynte å gråte for å tilgi ham, at han ikke ble med sin sunn fornuft til det øyeblikket. Jeg er alltid overrasket over dette store miraklet som har skjedd i mitt liv, min mann og våre to barn er sammen, og vi er mer enn noensinne glade hvis noen opplever et slikt problem i ditt forhold, kan du kontakte denne flotte kasteren på hans Email = doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 ikke la noen forakte deg for ditt forhold?

digital printing 24 jam said...

The above article is nice and interesting, thank you willing to share! Greetings success of admin Aqur Printing Jakarta wish you deign to visit my website, thank you :)