Sunday, September 02, 2007

Gamle bad i huset vårt.

Siden jeg har vært så sløv med bloggingen i sommer, kan jeg jo vise frem noen bilder fra det nye huset vårt fra før og under oppussing. Huset hadde opprinnelig 2 små bad, som hverken var praktiske eller delikate. Her har min kjære revet veggen mellom badene.Her er det ene... Skapet som henger på veggen er faktisk litt tøft. Det blir ikke værende på badet, men kanskje et annet sted.
Her er det andre, før veggen ble revet. Som dere ser trengte også det betydelig oppgradering. Jeg skal forsøke å legge ut bildet av nesten ferdig oppusset bad, i løpet av uken.

4 comments:

Anonymous said...

Tusen takk for hilsen i bloggen min :-) Så utrolig gøy å pusse opp! Selv om det sikkert ikke er så gøy når det gjelder bad og toalett, håper dere har et annet tilgjengelig ;-) Det kommer til å bli kjempe flott! Gleder meg til å se prosessen underveis, og ikke minst når det er ferdig!
Ha en flott uke du også!

Anonymous said...

Wow for en jobb dere har foran dere! Men må være gøy også da, å se et nytt flott bad vokse fram:-)Skal dere beholde det morsomme blyglass-vinduet? Ikke kult å høre at du har vært syk i sommer, godt at du er bedre nå!! Klem og en fin uke til deg

Daria said...

hehe nå må jeg le, men vi har det litt slikt vi også, som f.eks knall oransje møbler og blomstrete tapet, grusomt men med tiden vil den bli byttet ut, ting tar litt tid som du skjønner.

så hyggelig at du er tilbake, alle har lov til en pause, døgnet har for lite timer noen ganger,tihi
jeg har heller ikke vært sååå aktiv for tiden,men det dukker opp ting i ny og ne.

bli frisk nå kjære Månestråle så jeg sende litt "bli frisk støv til deg"


ha en herlig uke:)

Anonymous said...

Jaså, handler du på Guanako... Jeg jobber ikke så langt derfra jeg.
Lykke til med oppussing av bad! Morsomt det øverste badebildet, hvis man tenker seg at man står i stua, hehe...