Sunday, January 04, 2009

Godt nytt år....

...og det er tid for å tenke over året som har gått.
Jeg har ikke så mange nyttårsforsetter, bortsett fra å bli ferdig med noen av de "nestenferdige" strikkeprosjektene, som ligger rundt i huset (de andre har jeg tenkt til å holde for meg selv).
Planer var først at jeg ikke skulle begynne på noe nytt, før de andre var ferdige.
Men man bør jo være realistisk og sette seg overkommelige mål. Derfor, når to prosjekter er ferdigstilte, har jeg lov til å begynne på et nytt. Forhåpentligvis vil det bli færre, etter ikke alt for lang tid:-)

Selvom det ikke har vært noe blogging, har jeg strikket. Både julegaver og annet, som jeg ikke har vist fram. Før jul var det noen jenter som startet en innsamlingsaksjon, for å kjøpe julegaver til selgerene av =oslo. De tok imot hjemmestrikk også, så derfor strikket noen votter, i tillegg til en liten opprydding i ferdigbunken. Pakke ble sendt i god tid før jul, og jeg håper virkelig det hjelper noen til å holde varmen litt.
Innsamligen fikk forresten inn over 100000 kr, så det ble penger nok til 300 varmedresser.
Flott tiltak:-)


Votteoppskriftene hentet jeg fra garnstudio.

Til dere som trofast titter innom, på tross av lite oppdateringer.
Godt nytt år:-)
  Klem

  

1 comment:

amylin said...

Fine votter! Hadde tenkt å strikke til =Oslo selv, men klarte ikke å få tid til det. Har planer om å starte strikkinga litt tidligere nå, så kanskje det blir en lue eller et par votter i måneden fram til desember? Vi snakkes vel snart på SnB?