Sunday, September 20, 2009

Sokker for liten, sokker for stor...


Jeg har endelig funnet ut hvordan strikke sokker som passer mine føtter perfekt.
Fordi føttene mine er lange og smale, blir de ofte litt slærkete, spesiellt hvis de har kile på hver side. Derfor må de bli:
  • pinne 2
  • ingen kile (tilnød en under foten)
  • tynt garn.

Disse syns til og med kjæresten min var fine (han viste de frem uoppfordret til noen, en gang jeg IKKE var hjemme. Jeg kunne ikke skjønne hvorfor de var flyttet på...).

Jeg syns derfor at vakre Adam (som jeg ikke har sett på leeenge... hint), burde få et par også. Det er første gang jeg har regnet ut og strikket sokker helt uten mønster.
Ganske fornøyd da de faktisk passet:-)Sokkene er strikket på pinne 2, og fra tåen og opp (favorittmåten å strikke sokker på).
Garnet er nydelig Wollmeise og fargen heter Zenzi (kuen er til ære for navnet Zenzi, som visstnok er navnet på en spesiell type ku, fra området hvor Wollmeisegarnet blir farget).

4 comments:

one K said...

De ble kjempeflotte!! Håper du legger ut et bilde av dem, der du viser at kilen ikke er med...

Ha en flott uke!

Glastrikk said...

Så morsomme de var. Skjønner at du er blitt bitt av sokkebasillen:)

Beate said...

ooo! Disse sokkene var jo skikkelig fine!

duBedåre said...

Det var noen av de mest vellykkede flerfargede sokkene jeg har sett! Kjempefine! Ser at du også har havnet på Wollmeise bølgen... Jeg står her på sidelinjen og er fristet... Det er vel bare et tids- og tilgjengelighetsspørsmål før jeg kaster meg utpå... (o: