Sunday, October 10, 2010

Award

Jeg har fått en award:-)
Giveren var Knitarina, med en vakker og inspirerende blogg. Tusen takk. Det varmer hjerte mitt♥.
For å sende prisen videre, skal man skrive 7 ting om seg selv. Vel, her:

1. Jeg er et luksusdyr , også når det gjelder garn. Jeg foretrekker å strikke med garn av god kvalitet (det trenger ikke nødvendigvis være dyrt).

2. Jeg elsker sjokolade, spesielt chilisjokolade.

3. Jeg er ingen perfeksjonist når det gjelder strikking. Jeg har ingen problemer med å lage en ekstra maske underveis, hvis jeg har gjort noe feil. Jeg later som om småfeil er en del av sjarmen med håndstrikkede ting (jeg er så missunnelig på de som orker å ta opp og har tålmodighet til å gjøre alt perfekt..).

4. Jeg har verdens beste jobb.

5. Jeg er lettrørt, og gråter lett. Det kan være store idretts-prestasjoner, en rørende historie osv. Jeg kan  gråte av de 5 siste minuttene av en Disneyfilm, uten å ha sett annet av filmen.

6. Jeg har verdens lengste på Ravelry (per i dag 1111 prosjekter...Jeg kommer aldri til å strikke alle, men blir brukt til inspirasjon).

7. Mitt favorittprodram på Tv er So you think you can dance. Jeg elsker å se på vakker dans, og har lagret episoder på opptaksboksen vår, som jeg aldri kommer til å slette.

Jeg sender denne videre til disse 7 fine bloggene. Mest fordi dere er så utrolig inspirerende.

Rose
AlmaPalma
Bloggsberg
Smulebloggen
Anne På Landet
Evas Univers
Hekta På Strikk

Send den videre eller bare spar den.
             Klem♥♥♥

3 comments:

Siren said...

Takk for award! Det var stas:) Og så så morsomt at du har en mann fra Lyngdal. Verden er sannelig ikke stor! Liker forresten sjalet ditt godt:)

almaPalma said...

Tusen tusen takk skal du ha.:) Eg må berre beklage at det tok så lang tid før eg fekk takka deg! Her i heimen har vi vore sjuke på skift i over ein månad, så eg registrerte kommentaren frå deg, men kom ikkje lenger. Det har lagt i bakhovudet mitt sidan, og no endeleg hugsa eg det medan eg sat attmed datamaskina.
Det gjer utruleg godt å få slik god tilbakemelding! Det set eg veldig stor pris på!
Kor mykje flott du strikkar!
Ha ein fin søndagskveld.:)

Eva said...

Tusen, tusen takk! :) Du er en av mine favorittbloggere så at jeg får den av deg er kjempekoselig! ♥