Sunday, May 06, 2012

Herlig hals

April forsvant i en rasende fart, og plutselig var det mai. En kan jo lure på hvor dagene blir av.
Mye av april gikk med til å farge opp kilovis av Tulliballgarn. Vi har nemlig vært på vårt første skikkelige strikketreff i Bergen. Det var ganske skummelt og aller mest veldig hyggelig.
80 garngale og glade damer samlet på et hotel måtte jo bli bra. Masse fine damer og jeg følte meg godt mottatt som førstereisende. En spesiell takk til Siwen og Hobbyugla for å være støttekontakter og de beste standsdamer♥.Mottagelsen av garnet var også over all forventning. Vi dro tomme hjem igjen:))
Strikketur til Bergen frister til gjentagelse. Mye skravling og litt strikking. Jeg strikket vel noen få cm hele helgen. I tillegg ble garnlageret mitt betydelig større....
Jeg har lite ferdigstrikket fra april å vise til, men benytter sjansen til å vise frem Herlig Hals, en av de utallige halsene jeg strikket i fjor.
Denne er strikket i finull som det stod i oppskriften, og tovet lett. Jeg trodde jeg tålte alt av ull rett på kroppen, men denne klør faktisk bittelitt rett på halsen.  Jeg tror nok jeg hadde valgt et annet garn neste gang, spesielt hvis det var en gave. Men mønsteret er supert og ikke minst, gratis♥


7 comments:

Blåbærlina said...

Så fin den ble i grått, halsen din.
Jeg har også strikket den, i grønt,
Ligger ute på bloggen min under hals om du vil se.
Blir sikkert å strikke flere, super f.eks når man er ute
Og sykler i kaldt vårvær...
Håper du finner noen som ikke klør av Finull :o)
Nina

lena said...

Åhhhh, den ble fin!!! Den står på list mi til å strikke, og da skal jeg ta erfaringen din med, og bruke ett annet garn. Nydelig farge - grått er herlig altså..

Penelene said...

Å - den var nydelig! Tåler litt kløing bare plagget er fint nok ;-)

touchofvanilla said...

Kjempefin hals!:)
Fikk lyst å strikke den.
Silke alpakka er jo nydelig til slike prosjekt. Hva med babysilk?

Ha en fin uke:)

strikkelisa said...

Åååh, så fin den ble! Gøy å se at du ville prøve halsmønsteret mitt. :D
Trist å lese at Finulla klør på deg. Det er jo virkelig ikke noe særlig.. Jeg har erfart at de blir mykere i bruk, får håpe din også blir det.
Ha en fortsatt fin dag!

Fru Helianthus annuus said...

Herlig hals, det er den rette betegnelsen :) "Synd" at det har gått bort masse tid i garnfarging, men kjempegreier for oss som får glede av det :D Du virka forøvrig så treffvant at jeg ikke kom på at det var ditt første treff også.

Marifetane hobi said...

Güzel örgü elinize sağlık görüşmek üzere sevgiler.