Thursday, June 20, 2013

Stakkars Paul....

...sa mannen da jeg viste fram det fargerike barnehagesettet jeg hadde strikket til fine Paul på 2 år.Genseren er strikket etter Pinneguris mønster. Jeg må innrømme at jeg tenkte at dette bare var enda en ribbestrikka genser. Men så viser det seg at mønsteret inneholder alle de små, men fiffige detaljene som gjør at genseren får perfekt passform for et aktivt barn. Forkorta rader både her og der, hull til fingeren osv. I tillegg er mønsteret veldig godt skrevet og lettfattelig. Jeg har fått en ny ribbgenserfavorittoppskrift. Heia Punneguri.


Buksa er Nellie og er en Dropsoppskrift. Fin den også, men oppskriftene kan ikke sammenlignes. Her snakker vi klasseforskjell. Mye vanskeliger å forstå hvis du ikke har strikket i 20 år og har gått på husmorskole:) Jammen fikk jeg ikke brukt opp Opalnøstet med papegøyefarger, som var kult i nøstet men alt for bråkete.(Jeg fikk jeg meg en påminnelse på hvorfor jeg sjelden strikker striper også...).

7 comments:

Monstermønster said...

Veldig moro med de ulike fargene på beina som hentet opp stripene i genseren. God ide!

Unknown said...

Hurra for barnehageklær i knæsje farger! De er jo de gøyeste :)

Ina said...

Stilig barnehagesett! Artige farger, synes gutten er kjempeheldig jeg ;)

elle-melle said...

Synes slett ikke synd på noen jeg, dette var et kult sett, og friske farger på barnehagetøy er moro.
Jeg likte også at du hadde strikket vrangbordene på buksene i forskjellige farger.
Stilig!

Anne said...

Heldigen Paul sier jeg! Det var flotte farger i genseren! Høres ut som en kjekk oppskrift, jeg er bare ikke så glad i for mye vrangmasker;) Stilig at du har valgt forskjellige farger på buksebeina. Stilig sett:)

G-Anette said...

Heldige Paul! Helt herlig genser spør du meg!

God helg :)

Unknown said...

Flott sett i friske farger :-) Jeg liker heller ikke å feste tråder, men etter at jeg lærte meg denne metoden: http://techknitting.blogspot.no/2007/07/overcast-method-part-3-of-tails-and.html så er det egentlig ingen sak :-)