Sunday, June 15, 2008

PrematurstrikkLille Sivert ble født en god stund for tidlig, derfor ble det litt hastverkstrikking. Med det tempoet babyproduksjonen er blandt venner og familie, har jeg ikke babyting ferdige lang tid i forveien. Det var egentlig meningen med et annet teppet, men dette mini nøstebarnteppet ble strikket i full fart på noen dager. Jeg la opp 140 masker og brukte ca 1 nøste, akkurat passe til et lite knøtt. Jeg glemte selvsagt kameraet da jeg besøkte han på sykehuset, men skal huske det neste gang. Ha er jo kjempesøt, som en liten fugl. Og det knallkule navnet da.....:-)Knøttsmå sokker må selvsagt til. Disse heter Perfect Baby Booties og er en god blanding av kjente mønster. Disse ser strikket på pinne 2,5 og er veldig små. Oppskriften er gratis og finnes her og garnet er silkeull fra Nøstebarn.

6 comments:

Hannes hage said...

Nydelig farge, også så søte, bitte,bitte små sko!
Ha en fin uke

Anonymous said...

Fint teppe, og flotte sokker!

Siena said...

Du lager utrolig mye fint! Derfor har jeg gitt deg en utfordring i bloggen min :)

Siena

Lena said...

Så herlig farge på disse tingene! Teppet kommer nok til å varme den lille kroppen godt, baby-skoene likeså:o)

eple said...

Perfekt gave til en liten tass. Teppet ser så lett og godt ut - og nydelig farge!! Og sokkene vil nok varme godt på små små føtter :) Heldige gutt!
Har tittet rundt i bloggen din, utrolig mye fint du har laget! Håper det er i orden at jeg har linket til deg - hit vil jeg gjerne komme på besøk igjen!

Penelene said...

Så fine sko, og teppet også. Herlig farge som passer så fint til en liten tass!