Monday, March 25, 2013

Fuglemammas body
Av og til planlegger man å strikke noe, men så stopper det opp underveis. Denne sukkertøyfargede bodyen var ment som en barselgave i 2011, men så ble den bare liggende...lenge!
Både konstruksjonen og antall knapper iriterte meg (om et strikkeplagg nå kan irritere). I tillegg var det  denne bodyen som utløste vaskemiddelallergi på hendene mine. Hvor smart er det å lage babytøy av garnet da? Bodyen er strikket i Wollmeise og garnet blir heretter vasket godt før jeg strikker mer av det.
Nevnte jeg sukkertøy?

3 comments:

Anne said...

Den ble superfin til slutt da! ikke alltid like lett å gjøre ting ferdig;) Og ja strikketøy kan være utrolig irriterende noen ganger...hehe:)

Siren said...

Imponert over at du klarte å fullføre prosjektet, hvis både oppsknrift og garn var irriterende:) Den ble jo utrolig fin iallefall:)

Bim HD said...

Tjusig - tuggummirosa... sockervaddsrosa... mer? hm.. ;) läckert... och det garnet på det hele tatt... ;) har aldrig haft möjlighet att testa - dock en dröm närs än...
Ena dotterns svägerska ska ha smått nu - kanske borde göra något liknande... Fast inte om det är sååå irriterande, med allt, fniss...
Må så grankott...
Bim HD
(Ja, bloggen är lite i träda, än - pga sjukdom osv - återkommer när allt runt om löser sig, förhoppningsvis. Lär få va minimalistiskt på många plan, än... saknar mitt bloggande :/ )