Friday, March 29, 2013

Montreal

Oslopåske er ganske deilig, spesielt når sola skinner og man kan sitte på verandaen med strikketøyet.
Jeg er en av de som syns byen er best i påsken. Ofte skinner sola, det har kommet bare flekker på bakken og det er god plass på byens caféer.


Montreal er marslua på Uformelt og er strikket i Tulliball og alpakka. Jeg syns alpakkaen fungerte greit i mønsterstrikk i kombinasjon med Tulliballgarnet. Jeg syns det er vanskelig å få mønsterstrikk pent i tynt alpakka garn, men dette fungerte.  Jeg syns lua er kjempe fin og syns det var en god påminnelse om alle de fine gratismønstrene garnstudio har på siden sin.

Fortsatt god påske:)

8 comments:

Unknown said...

Lekker :-)

lena said...

Den ble skikkelig fin, ekslusiv fargekombo!!

Fru Helianthus annuus said...

Åh, den ble fin! Flott fargekombinasjon, får frem mønsteret på en vakker måte. Fikk aldri somla meg til å komme i gang med marslua jeg (kanskje fordi jeg sliter en del med mønsterstrikk?), så skal heller prøve å komme sterkt tilbake neste måned :)

Siren said...

Helt enig, med det ene og det andre! Oslo er bare skjønt å være i når det er ferie (savner den byen!), og luen var bare utrolig fin altså. Helt fantastisk mønsterstrikk og fargekombinasjon:)

Penelene said...

Den ble knallfin - og jeg er helt enig med deg: vi må ikke glemme Garnstudio :-)

wigdis said...

Så lekker den lua ble, nydelige farger.
Jeg er enig med deg i at påsken er best å feire hjemme.

Fru Keilegavlen said...

WOW!! Nydeleg!! Eg har ramla fullstendig av lasset på dei fleste alongane grunna altfor mykje pliktstrikk, men kanskje eg kjem i gong igjen så snart eg er ferdig med det. Det var SÅ utruleg koseleg å helse på deg på Oslotreffet. Håpar eg ser deg igjen.
Nydeleg kombinasjon på lua! Kva farge er det som er TulliBall?

Fru Keilegavlen said...

Berre gløym det, det må jo vere den blå sidan det er den som er melert. ;)