Thursday, September 19, 2013

Pismo

Jeg strikker og strikker, enda så øker garnbeholdningen. Lurer nesten på om det er mannen som drar det inn.....


Dette garnet kjøpte jeg garn til på Oslotreffet i våres. Hun som solgte det hadde et nydelig eksemplar og jeg fikk veldig lyst på et jeg også. Garnet ble kjøpt på slutten av treffet, så fargevalget var veldig utplukket. Jeg velger sjelden oransje, med nå er jeg så fornøyd. Oransje er jo kjempe fint.
Jeg må innrømme at jeg ikke skjønte helt det danske mønsteret, så sjalet er inspirert av Pismo.
Beholde selv eller gi bort til fin kollega som hadde kledd det veldig godt?

4 comments:

lena said...

Helt klart mannen som drar inn garnet, den skal jeg og bruke ;).
Flott garn, og nyyyyydelog farge. Oransje er fresht!

Anonymous said...

Beholde selv! Særlig hvis dette er en ny farge for deg. Jeg synes det var en forfriskende høstfarge som helt klart kan piffe opp en grå eller svart høstjakke.

Nydelig sjal med mange fellesnevnere med camomille sjalet :-)

Ellen Karin said...

Jeg ville også gått for å beholde selv. Vi er sjelden så flinke til det vi strikkedamer. Og siden du ble så fornøyd med fargen, som er helt nydelig, burde du beholde det. 😀

Mark Rutte said...

Hei jeg heter Frøya Øyvind Jeg er fra Bergen, men jeg flytter til Belgia med mannen min. Jeg har lest interessante historier på nettet om hvordan noen ødelagte relasjoner har blitt reparert av kraftige magiske spellcastere. Jeg trodde det var alle løgner til jeg hadde lignende problemer i forholdet til mannen min, som jeg har vært gift i lang tid, og vi er velsignet med to barn, jeg ble overrasket da han kom hjem med en annen kvinne og informerte meg om at han er lei av meg uten grunn, jeg prøvde å spørre ham hva er problemet mine ord falt på døve ører jeg må flytte det fordi jeg ikke kan bære smerten av å se en annen kvinne på samme tak med meg jeg ble ødelagt og hjertebrudd i denne perioden må jeg informere en venn av min erfaring, hun fortalte meg ikke å bekymre meg for at mannen min ville vi komme tilbake til meg Jeg lurte på hvordan det skulle være mulig, hun fortalte meg at hun skulle introdusere meg til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en veldig kraftig spellcaster. Først hadde jeg noen tvil fordi jeg ikke tror på ting som at jeg ikke handlet caster og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg tvang og gjorde det han ba meg gjøre, han fortalte meg også at dette er en gjort at jeg ikke burde bekymre meg om at mannen min ringer meg eller sender meg en melding, at mannen min kommer og ber meg om tilgivelse på bare to dagers tid, til min mest overraskelse, ringte mannen min neste dag og begynte å gråte for å tilgi ham, at han ikke ble med sin sunn fornuft til det øyeblikket. Jeg er alltid overrasket over dette store miraklet som har skjedd i mitt liv, min mann og våre to barn er sammen, og vi er mer enn noensinne glade hvis noen opplever et slikt problem i ditt forhold, kan du kontakte denne flotte kasteren på hans Email = doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 ikke la noen forakte deg for ditt forhold?