Saturday, August 02, 2008

Baby Surprise Jacket


Det er jo aller mest jenter som strikker, men av og til dukker det opp menn som også liker det. Noen av de er knallflinke også. Denne mannen har lagd noen flotte versjoner av denne jakken og bloggen hans anbefales.


Jeg var så heldig å få penger i bursdagsgave av svigerforeldrene mine. Tusen takk:-)
 Da ble det litt bokshopping på Amazon. Bøkene til Elizabeth Zimmerman har jeg ønsket meg lenge, det var derfor ikke noe vanskelig valg. Jeg syns oppskriftene hennes er geniale og oppfordrer en til å endre på mønstrene, slik at de blir perfekte for en selv. Gøy og inspirerende.

Denne jakken strikkes i et stykke og har bare to sømmer. Det er egentlig helt utrolig at det blir en liten jakke, for det ligner ikke i det hel tatt underveis. Jeg har strikket i silkegarnet til Mauds på Tveita. Deilig og mykt garn, men mye knuter.

4 comments:

Siena said...

Den ble kjempefin! I garnlageret mitt har jeg melert blått garn som jeg har vurdert å bruke til Baby surprise jacket, men jeg lurte litt på om det kom til å bli fint. Nå vet jeg at det blir det.
Bloggen til Brooklyntweed er en nytelse. Mye fin strikking og alltid helt fantastiske bilder.

Anonymous said...

Åhh.. Den var råtøff.. Har kommet hjem fra feri emed lignende garn som jeg har lurt på hva jeg skullle bruke til..Han brooklynfyren hadde jo såå mye stilig på bloggen sin. Men er det du eller han som har laget den blå? Øsnker deg en flott helg:) Thea

Strikkeglede said...

Denne jakken er bare så nydelig! Jeg er ferdig med min for en god stund siden, men knappene mangler fremdeles... Ble inspirert til å gjøre den ferdig nå!

Anonymous said...

Hei. Denne kallen var bare utrolig fin:) Du har ikke oppskrifta til den på norsk`? Mvh linda

(linda_olsen1986@hotmail.com)